nedeľa 28. apríla 2013

Forever young



Prológ :

Barbara a Rose spolu chodili na základnú a aj na strednú. Nikdy sa spolu nejak extra nebavili.. Ale posledné dva raky sa všetko zmenilo. Stali sa z nich kamarátky. Dokonca najlepšie kamarátky. Pomáhali si, podporovali sa robili všetko spolu. Robili presne to čo robia najlepšie kamošky. Keďže obe pochádzajú z bohatých rodín o peniaze nikdy nemali núdzu. Ale ani jedna nemala nikdy taký ružový život ako by ste si mohli myslieť..



Rosiny rodičia sa rozviedli keď mala 10 a ona so starším bratom zostala pri otcovi. Ten však ochorel na rakovinu a zomrel o 2 roky neskôr. Rose to niesla veľmi ťažko. Jonah jej pomáhal ako sa len dalo. Milovala svojho otca. Otec im prenechal všetky svoje úspory a že ich nebolo málo. Keďže prišli o otca dostali sa k mame. Jej mama sa o nich v podstate nestarala. Mala veľmi náročnú prácu. Niekedy nebola doma aj celé mesiace. Potom prišla pre Rose ďalšia rana. Keď mala 15 jej brat ju opustil. Nechal ju samú. Vtedy sa začala baviť s Barbarou, ktorá je v tom období strašne pomohla.


Barbara tiež nemala život z rozprávky. Otec ich opustil hneď ako sa dozvedel ž e jej mama je tehotná. Do svojich 9 mala život ako z rozprávky. Mala.. Jej mama si totiž našla priateľa. Barbara bola šťastná že  si niekoho našla. Jej mamina s ním po čase otehotnela ale mala problémové tehotenstvo tak bola väčšinu času v nemocnici. O Barbaru sa preto staral priateľ jej mami. Lenže vtedy sa to všetko začalo kaziť. Barbara mala 12 keď sa jej „nevlastný otec“ opil a prvý krát ju znásilnil. Takto to pokračovala až dokým sa jej mama nevrátila z nemocnice. Barbara jej všetko povedala a jej „nevlastného otca“ zatkla polícia. Dali mu 23 rokov. Barbare sa všetci snažili pomôcť. Hlavne jej mama. Posielala ju k najlepším psychológom. Ale Barbara to nechcela. Uzavrela sa do seba a väčšinu času trávila buď vo svojej izbe alebo bola so svojou malou sestričkou May. May bola jej psychológ. Nikto o tom znásilnený nevedel, nikomu to nepovedala.

Teraz majú dievčatá 18. Bývajú v Londýne vo vlastnej vile. Zverujú sa s každé tajomstvo teda skoro s každým. Rose stále nevie že bola Barbara znásilňovaná. Dozvie sa to? Čo urobí keď to zistí? Pomôže kamarátka zabudnúť alebo sa ňu vykašle? Do tohto všetkého sa ešte pripletú problémy s chlapcami. Barbara chlapcom neverí. Bojí sa ich. Ale objaví sa chlapec, ktorý jej pomôže zabudnúť na všetko. Lenže bude tento chlapec správna voľba? A čo Rose? Vráti sa Jonah? Zistí prečo ju vtedy nechal samú? 


Takže teraz mám totál blbú náladu a časti Stay strong sa asi tak skoro nedočkáte :/ ale napadol ma nový príbeh :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára