streda 13. marca 2013

Stay strong



Postavy:

Nathalia Pierc (Naty, Natt) :

Naty je bláznivé dievča, ktoré má veľké sny. Je drzá, ironická a má čerstvo 17. Mala 4 najlepšie kamarátky. Bibs, Engie, Jasminne a Emu. Po smrti Em sa spolu s ostatnými presťahovala do Londýna. Chceli začať od znova. Spolu bývajú vo veľkej vile v luxusnej štvrti. Každá je iná a asi preto si tak dobre rozumejú. Rodičia Naty sú veľmi bohatý. Jej otec George vlastný nahrávacie štúdiá po celom svete a mama Jane je známa fotografka. Rodičia zostali v LA. Každý týždeň Nat posielajú peniaze na kreditku. Má staršieho brata, ktorý býva so svojou priateľkou v New Yorku. Naty miluje spev. Začína chodiť so svojimi kamarátkami na Umeleckú školu.





Angella Kolins (Ang, Angie) :

 
Jej rodičia jej zomreli pri autonehode keď mala 14. Ang bola v kóme 3 mesiace. Zo smrti rodičov sa dostávala ťažko. Kamarátky jej však pomohli. Po rodičoch zdedila veľký majetok. Teraz má  17. Angellu  poznačila smrť kamarátky najviac. Bola s ňou keď umierala. Angie má výčitky. Myslí si že Em zomrela kvôli nej. Nikomu sa s tím nezdôverila. Bojí sa že jej to dávajú za vinu aj ostatný. Od smrti Em sa s žiadnou jej kamarátkou poriadne nebavila. Snažila sa od nich izolovať. Väčšinu času trávi zavreté v izbe.Miluje balet a Break-dance.





Jasminne Lobler (Jess) :

Je večný optimista. Zábavná, Krásna a energická. Má 16. Je to magnet na chlapcov ale všetkých ich odmieta. Čaká na toho pravého. Jej rodičia sú rozvedený a ona bývala s otcom. James Lobler je výborný právnik. Na svoju dcéru nemal nikdy čas no Jess si na to zvykla. Na Umeleckú chodí kvôli spievaniu. Rada fotí, nakupuje a chodí na párty.





Marry White (May) :
  
Marry je drzá, krásna, inteligentná a impulzívna. Má 17. Mama jej zomrela keď mala 7 a o tri roky neskôr si otec našiel priateľku a oženil sa s ňou. S Lanou si veľmi rozumela. Má 3-ročnú sestru Katie. Má rada Maroon 5, Coldplay a Justina Biebera . Ako jediná nepochádza s LA. Je zo Slovenska. Do LA sa presťahovali po smrti jej mami. Na všetkých pôsobí ako drsné dievča ale je veľmi citlivá. Jej vášňou je skateboarding. Začína študovať tanec.









Ema Swan : 

Em bola ako jediná plnoletá. Keď zomrela mala čerstvo 19. Šoférovala auto v ktorom bola s Ang. Em ju viezla na koncert Rihanny. Na križovatke im kamión nedal prednosť a narazil do nich. Em na mieste zomrela. 






One Direction (Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne,
Naill Horan, Louis Tomlinsom) :
Boy Band, ktorá vznikla v X-foctore.

1 komentár: